Localizare serie sasiu auto (VIN) la toate marcile

Localizarea sau gasirea seriei de sasiu (VIN – Vehicle Identification Number) a unui autoturism reprezinta un lucru foarte important in demersul nostru (cand achizitionam o masina) de a verifica daca intr-adevar corespunde seria de sasiu scrisa in actele masinii cu cea care este fasonata (batuta, modelata) pe sasiul acesteia si sa urmarim in mod eficient o istorie a autoturismului respectiv…

Tot cu ajutorul seriei de sasiu putem face verificarile pe care le-am propus in articolul "verifica-daca-un-autoturism-este-furat-sau-nu" sau, la nevoie, cele din articolul "verificare-auto-inmatriculate-in-strainatate-asigurare-si-inspectie-tehnica".

Seria de sasiu este standardizata si unica pentru fiecare autoturism; trebuie sa fie formata din 17 caractere, din care litere de la A la Z (cu majuscule) si numere de la 1 la 0, cu exceptia literelor I, O si Q, care nu sunt niciodata folosite in scopul de a evita greselile de interpretare. De asemenea, in constructia seriei de sasiu nu sunt permise spatii sau orice alte semne..

Citeste -  Utilizarea, in siguranta, a cardului la bancomat (ATM)

Cu ajutorul legaturilor de mai jos puteti afla cum sau unde sa localizati (gasiti) seria de sasiu a oricarei marci auto (toate modelele), insotita si de o poza explicita :

Alfa Romeo   Asia   Aston Martin   Audi
BMW Chrysler   Chevrolet Citroen
Daewoo   Daihatsu   Dodge
Ferrari   Fiat   Ford
Honda   Hyundai Isuzu
Jaguar   Jeep Kia
Lada   Lancia   Land Rover   Lexus   Lotus
Mazda   Mercedes   MG   Mitsubishi
Nissan Opel Peugeot   Porsche   Proton
Renault   Rolls Royce   Rover
Saab   Seat   Skoda   Ssangyong   Subaru   Suzuki
Toyota   TVR Vauxhall   Volkswagen   Volvo

sursa : vin-numbers-location

Adauga comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.