Campanie de sustinere a bloggerilor by THECON.ro

Experienta avuta cu cei de la Thecon mi-a fost de mare ajutor si foarte utila pentru mine ca blogger la inceput si fara foarte multe cunostinte in ceea ce inseamna sa tii intr-adevar un site/blog pe linia de plutire…Thecon este o firma specializata in domeniul IT, formata din oameni tineri, profesionisti, ce ofera servicii de SEO, Web Design, Social Media, de cea mai buna calitate. Este de apreciat Campania de sustinere a bloggerilor facuta de cei de la Thecon, care pentru mine a fost extrem de utila, adica acestia vin in ajutorul oricarui blogger ce intampina diferite probleme din punct de vedere estetic sau functional si nu numai… Aceasta echipa de Web design Romania s-a oferit sa-mi imbunatateasca blogul si anume:

  • Au realizat un logo nou care sa fie adecvat cu denumirea blogului;
  • Au realizat un nou favicon;
  • Au implementat og:tags pentru facebook ca atunci cand dau share pe facebook la un articol sa-mi apara titlul, featured image si o descriere;
  • Au imbunatatit viteza de incarcare a blogului;
  • Au implementat un nou widget pentru distribuit articole pe retele de socializare.
Citeste -  Plata taxa pod Fetesti (A2) prin SMS sau peco vs. Prostia soferilor

Toate acestea plus alte sfaturi  va sunt oferite gratuit daca faceti parte din campania "Blogul tau la un potential maxim"  sustinuta de Thecon.ro, iar ce trebuie sa faceti voi in schimb, sa povestiti pe blogul personal despre experienta si colaborarea pe care ati avut-o si despre aceasta campanie pe care sa o recomandati si altor bloggeri. Pentru mine a fost o colaborare utila si productiva, am reusit sa inteleg anumite lucruri care imi erau neclare si cu siguranta voi mai apela la aceasta echipa atunci cand voi fi in impas cu privire la ceea ce incerc sa fac aici. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati linkul http://thecon.ro/sustinem-bloggerii/. In cel mai scurt timp, o sa fi-ti contactati de catre un membru al echipei Thecon. Campania este de asemenea prezenta pe Facebook si Twitter, cu hashtag-ul #TheconSustineBloggerii. #Recomand cu placere !

Adauga comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.