Aplicatia DSU ne ajuta in cazul situatiilor de urgenta

       DSU este o aplicatie foarte buna si utila pentru orice persoana, fiind aplicatia oficiala a Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Scopul acestei aplicatii mobile este acela de a pune la dispozitia cetatenilor un mod de informare asupra situatiilor de urgenta, dar si posibilitatea de a lasa persoanele sa raporteze evenimente sau situatii de dezastru la care sunt martori.

          In cadrul aplicatiei DSU, care poate fi descarcata pe orice terminal smart, gasim stiri, articole, declaratii oficiale cu privire la evenimentele ce tin de vreme, trafic, dezastre, etc. Un lucru important este faptul ca in cadrul aplicatiei gasim o sectiune de informare cu privire la modul de interventie si felul in care ar trebui sa reactionam in diferite situatii critice, accidente, dezastre, invatand sa actionam prompt si eficient in caz de pericol (masuri de siguranta, de prim ajutor, de reactie, etc), dar si un test de verificare a cunostintelor deprinse, in cazul acesta avand obligatia de a ne loga cu user si parola sau cu ajutorul facebook-ului.

          Aplicatia trimite alerte, notificari, in cazul in care are loc un eveniment deosebit, de interes (alerte meteo, drumuri inchise, accidente, cutremure, inundatii, incendii). Alertele sunt trimise fie pentru situatiile din toata tara, fie pentru evenimentele dintr-un anumit judet care ne intereseaza si care poate fi ales si schimbat oricand.

          Aplicatia DSU este extrem de utila in situatii neprevazute si nu ar trebui sa lipseasca de pe niciun smartphone sau tableta. Ruleaza perfect, arata bine, este optimizata, simpla si folositoare, asa ca nu ezitati sa o instalati.

In functie de terminalul mobil folosit, gasiti mai jos link-urile de instalare a aplicatiei :

foto aici

Citeste -  Cum se reziliaza contractul cu cei de la Telekom...

Adauga comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.