15 aplicatii utile pentru android sau ios

           Indiferent ce smartphone detineti sau aveti in plan sa achizitionati, aplicatiile disponibile pentru acesta duc la utilitatea lui, intr-o masura mai mica sau mai mare, pentru utilizator… In fiecare magazin de aplicatii, pentru orice telefon sau sistem de operare, exista o multime de aplicatii excelente recomandate pentru descarcare si instalare. Mai jos aveti o selectie de aplicatii care nu ar trebui sa lipseasca de pe un smartphone :

1. Airbnb

Airbnb       Airbnb este o piață online pentru închirieri de locuinte pentru vacanță, ce leagă utilizatorii cu proprietarul care doreste să închirieze spațiul . Ambii trebuie să se înregistreze pe site-ul Airbnb folosind o adresă de e-mail validă și un nr, de telefon valabil. In cadrul aplicatiei gasiti tot ce aveti nevoie, incepand de la harti, mijloace de transport in comun, pana la fotografii din interiorul camerelor date spre inchiriere, tarife, facilitati, etc.

2. Avast Antivirus & Security

avast antivirus mobil

       Avast Antivirus & Security este una dintre cele mai puternice aplicatii de profil pentu smartphone-uri, pe care o putem folosi cu incredere. Are un set de caracteristici imens si ofera o protectie totala, inclusiv protectie web care suporta multe browsere populare, dar si protectie malware foarte puternica.

3. Dropboxdropbox

      Dropbox este un serviciu de stocare “cloud” , gratuit, care va permite sa incarcati fotografii, documente, clipuri video, muzica pe serverele sale, care, ulterior, pot si imartasite si altor utilizatori. Se pot utiliza, de asemenea, fisiere sincronizate din mai multe dispozitive. Are si un editor prin care se pot face modificara asupra documentelor fara a fi nevoie de descarcare pe dispozitiv, inclusiv atasamentele din email-uri pot fi salvate in dropbox.

4. ES File Explorer

ES-File-Explorer

      ES File Explorer este un manager de fișiere, unul dintre cele mai bune disponibile astazi. Se poate accesa cu ușurință sau partaja fișiere de pe smartphone pe computer, și vice – versa. Vă puteți proteja anumite fișiere cu o parolă, și chiar îl puteți folosi pentru a vizualiza imagini, pentru a asculta muzică sau pentru a viziona filme.

5. Facebook

facebook aplicatie

      Facebook pentru Android sau IOS este destul de similar cu ceea ce găsim pe Facebook.com , dar furnizat pentru smartphone-uri. De fapt, cine nu stie in ziua de azi ce este si ce face facebook-ul?? Distribuiți fotografii din galeria telefonului, actualizăti postari pe perete, comentarii la postarile prietenilor, link-urile de acțiuni și alte medii, etc. Aplicația permite editarea postarilor și comentariilor , precum și crearea și încărcarea de albume din aplicația mobilă .

6. Google Chrome

google chrome

      Google Chrome este browser-ul mobil de la Google care vine cu un design curat și navigare simplă , ceea ce îl face sa fie una dintre cele mai bune opțiuni in privinta asta. Una dintre cele mai bune caracteristici este că puteți sincroniza filele deschise pe toate dispozitivele, atât timp cât vă conectați cu același cont Google pe telefon Android, tablete și versiunea desktop a Chrome.

7. Google translate

Google translate

     Mergeti in strainatate? Google Translate este partenerul de care aveți nevoie. Traduce ușor un text dintr-o limbă în alta. Puteți lua, de asemenea, un instantaneu al unui semn, meniu sau un document cu telefonul și google translate descifreze textul in limba dorita. Exista si posibilitatea de a descarca un kit pentru o anumita limba de traducere si astfel poate fi folosit in mod offline. Este foarte util in unele situtii, asa ca nu trebuie sa lipseasca din telefonul nostru.

8. MX Player

mx player

     MX Player – Cel mai bun mod de a te bucura de filme pe telefonul mobil. Orice fisier video poate fi redat cu ajutorul MX Player datorita variatie de formate vodeo suportate. Interfata de utilizare este foarte prietenoasa,  pe baza de glisare se poate ajusta luminozitatea, volumul, se poate derula si se poate face zoom in timpul rularii unui clip video. Acest utilitar asigura o experienta de vizualizare perfecta pentru nevoiel oricarui utilizator.

9. Office Suite + PDF Editor

OfficeSuite-8-PDF-Editor

     OfficeSuite vă permite să vizualizați cu ușurință, sa editati, și sa creati un fisier Word, Excel sau PowerPoint , conversia la / de la PDF și posibilitatea de a gestiona astfel de fișierele pe telefonul mobil. Are un design prietenos, simplu, care il face mai ușor de utilizat ca oricând! Este cea mai descarcata aplicatie de office de pe google play, drept dovada, este si cea mai utilizata aplicatie de acest gen.

10. ShazamShazam

      Shazam este una dintre aplicațiile cele mai populare din lume, utilizata de mai mult de 100 de milioane de oameni în fiecare lună pentru a identifica muzică, pentru a primi versurile, pentru a viziona videoclipurile melodiilor identificate, informatii despre artisti si multe alte lucruri interesante…

11. Snapseed

snapseed

      Snapseed este unul dintre cele mai impresionante programe de editare sau modificare foto pe smartpfone, are o multime de instrumente cu ajutorul carora se poate transforma și edita o imagine, are o gama larga de efecte, culori si functii de editare. Snapseed este tot ce aven nevoie pentru a transforma o imagine normala in ceva fantastic.

12. Waze

waze

      În timp ce Google Maps face treaba de bază in privinta navigatiei pe harta, la rândul său Waze ne este de mare ajutor atunci cand ne îndreptam spre un oraș aglomerat sau cand plecam într-o excursie. Aplicația se bazează pe comunitatea sa de utilizatori pentru care transmit informatii live despre blocajele de trafic, drumuri inchise, accidente, aglomeratie, lucrari pe carosabil, etc astfel încât să putem găsi o cale alternativă de a ne continua drumul fara probleme.

13. Weather & Clock Widget

Weather-Widget

     Weather & Clock Widget reprezinta un pachet elegant, gratuit de caracteristici ce tin de vreme si ora. Aplicația oferă o selecție de widget-uri personalizate pentru prognoza meteo concepute pentru o varietate de dimensiuni ale ecranului, optimizate pentru telefoane sau tablete, oferind o mulțime de date despre vreme, de la prognoze de zi cu zi, umiditate, temperatura, indicele UV, viteza vântului la prognoza pe cinci zile sau pe fiecare ora. Utilizatorii pot salva mai multe locații, pot verifica hărți meteorologice, pot configura notificările meteorologice și, de asemenea, ne putem joaca cu o varietate de alte setări.

14. Whatsapp

WhatsApp

      Aceasta aplicatie chiar nu mai are nevoie de nicio descriere. Se configureaza foarte ușoară, prin sincronizarea automată cu agenda telefonului dvs. face ca WhatsApp sa devina cea mai populara aplicație de mesagerie mobilă. Utilizatorii pot trimite mesaje text, fotografii, voce și mesaje video scurte la contactele lor WhatsApp.

15. Zedge

Zedge

      Zedge oferă fiecăruia dintre noi tonul de apel dorit, indiferent dacă este vorba melodia preferată sau un ton de apel personalizat pentru fiecare persoană de contact in parte. Zedge are o varietate de citate motivationale, emoticonuri, imagini uimitoare, fundale vii ce pot fi folosite ca imagini de fundal pentru telefonul nostru. Aplicația Zedge este gratuita și trebuie obligatoriu sa o incercati.

 

Adauga comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.